Esti roman din Diaspora?

Beneficiaza de oportunitatile care apar, chiar daca esti la distanta!

Te gandesti sa incepi un business, ai o idee de afaceri pe care doresti sa o dezvolti in Romania?

Ce facem noi pentru românii din diaspora?

Romanii din Diaspora au pornit in afaceri, alaturi de cei care stiu sa faca afaceri!

Implementam cel mai flexibil si complet proiect pentru romanii din Diaspora, derulat de mediul de afaceri, pentru antreprenori cu viitor!

Sprijinim cetatenii romani din Diaspora sa isi defineasca cu precizie propunerea sau nevoia de afaceri in contextul economic actual si sa o prezinte bilingv intr-un mod atractiv pentru potentialii parteneri de afaceri, prin intermediul platformei de business – EGGO .

SERVICIILE NOASTRE

 1. Acces la propuneri de afaceri ,investitii si afaceri de vanzare;
 2. Idei de afaceri precum si ajutor in infiintarea unei firme in Romania;
 3. Sprijin in obtinerea de finantari bancare pentru proiectele tale;
 4. Informatii privind liniile de finantare europeana nerambursabile;
 5. Contact direct cu experti in accesarea de fonduri europene;
 6. Resurse si informatii de calitate necesare pentru inceperea si derularea unei afaceri in Romania;
 7. Contact direct cu alti romani din tara si strainatate pentru a face schimb de idei de afaceri si proiecte comune.
 1.  

INCEPE O AFACERE IN ROMANIA

Daca ai o idee de afaceri sau vrei sa incepi o afacere si nu stii cum, noi te putem ajuta sa o pui in practica in conditii optime!

Facilitatile se adreseaza atat romanilor care doresc sa revina in tara si care isi cauta oportunitati de realizare profesionala, propuneri de investitii si afaceri in Romania precum si celor care doresc sa ramana in continuare in strainatate, dar cauta sa isi valorifice competentele si contactele din tara unde locuiesc si isi desfasoara activitatea temporar.

Servicii de care poti beneficia

Consultanta Startup – Iti oferim acces la Idei de Afaceri. Mediu propice pentru testarea si implementarea afacerii, alaturi de Mentori cu experienta.
Dezvoltare Afacere – Dezvoltam Conexiuni de afaceri de calitate.

 

francizare-afacere-franciza

francizare-afacere-franciza

Consultanta in afaceri pentru dezvoltare

Experienta ne-a dovedit ca provocarile cu care se confrunta afacerile sunt specifice fiecarei companii, si prin urmare noi va oferim – in cadrul Sedintelor de Analiza si Consultanta pentru Afaceri – solutii personalizate care tin cont de afacere, intentiile & prioritatile asociatilor (sau actionarilor) si ale familiilor acestora – acolo unde este cazul, precum si de situatia pietei si apetitul investitorilor pentru anumite domenii. In functie de ceea ce va doriti, noi punem resursele la lucru.

Cum functioneaza?

Ce obtii in urma Sedintei de Analiza si Consultanta in Afaceri

 • Mai intai va ascultam pentru a vedea cum putem pune resursele si cunostintele expertilor nostri in afaceri, in folosul Dvs. Incepem prin a va cunoaste si a va intelege obiectivele personale si de business, iar ce ne veti spune va defini modul in care vom folosi expertiza, resursele si contactele noastre in beneficiul Dvs si al afacerii pe care o conduceti;
 • In functie de intentiile Dvs – pe care le analizam prin perspectiva complexa a informatiilor pe care le avem si a interactiunilor cu investitori straini, cumparatori si vanzatori de afaceri, finantatori, companii straine interesate sa intre pe piata romaneasca, sau alte firme care se confrunta cu provocari similare, va prezentam o serie de recomandari practice si actuale care pot valida sau invalida planurile initiale ale Dvs si reconfigura viziunea si asteptarile.
 • In sprijinul implementarii recomandarilor noastre, ulterior Sedintei de Analiza si Consultanta, vom reveni la Dvs cu o propunere de colaborare care sa tina cont atat de obiectivele Dvs cat si de situatia reala din piata, precum si de fezabilitatea si interesul potential pe care noi il estimam din partea unor posibili parteneri potriviti propunerii Dvs.

Stim ca fiecare antreprenor este cel mai bun cunoscator al afacerii lui. La fel de bine stim ca oricare antreprenor simte – in anumite momente cheie ale afacerii sale, nevoia de a se sfatui CONFIDENTIAL cu cineva in planurile si intentiile sale si bineinteles de a colabora cu experti pentru punerea in aplicare a solutiilor potentiale. Contacteaza-ne la numarul de telefon +40729 229 599 sau prin formularul alaturat pentru a planifica o Sedinta de Analiza si Consultanta.

food-truck-

food truck europe

Consultanta afaceri – Tipuri de servicii oferite

Serviciile noastre de consultanta pentru afaceri, includ, printre altele: 1. Sprijin in realizarea planului de afaceri si/sau management; 2. Consultanta pentru accesarea de fonduri, inclusiv fonduri europene nerambursabile; 3. Consultanta pentru vanzari, cumparari, reorganizari sau fuziuni de afaceri; 4. Intermediere parteneriate de afaceri; 5. Evaluare idei de business etc.

Programeaza o Sedinta de Consultanta la biroul AREA4U

Area4U este partenerul tau de incredere in accesarea Fondurilor Nerambursabile si in elaborarea proiectelor Start Up Nation, tratand fiecare idee cu profesionalism si punand accent pe dezvoltarea afacerilor si pe atingerea unor obiective bine definite. Oferim transparenta totala in ceea ce priveste costurile, printr-un contract de colaborare.

CONTACT


Servicii diaspora