Croitorie

Croitorie Start Up Nation

Croitorie

Programul Start Up Nation ofera si in 2019 posibilitatea accesarii fondurilor pentru infiintarea unei societati producatoare de textile, punand la dispozitie suma de 200.000 lei, 100% nerambursabili.
Principala investitie, accesand acest tip de fonduri, este concentrata pe achizitia de echipamente performante pentru procesarea materialelor textile, dintre care reamintim:
 echipamente pentru cusut;
 echipamente pentru tăiat materiale textile;
 echipamente pentru călcat materiale textile.
 echipamente pentru măsură și desen;

Croitorie Start Up Nation

In functie de dorintele beneficiarului acesta poate opta fie pentru  realizarea produselor de serie mica sau unicat, fie pentru realizarea produselor destinate productiei industrial si dotarea minima poate cuprinde urmatoarele echipamente:

  • mașină de cusut ascuns;
  • mașină de cusut liniară simplă sau automată;
  • mașină cusut nasturi;
  • mașină tip uderdeck;
  • mașină de surfilat;
  • mașină de croit;
  • presă pentru termocolat manuală sau automată;
  • masă de croit;
  • masă de călcat cu generator de aburi.

Industria textila este una din cele mai importante industrii nationale, atat in ceea ce priveste acoperirea cererii pentru produse textile de calitate, cat si in ceea ce priveste ocuparea fortei de munca, intrucat personalul calificat este usor de gasit, iar cu accesarea fondurilor europene este mult mai simplu pentru un antreprenor sa isi infiinteze un atelier de croitorie, cu o investitie minima.

Preferintele vestimentare ale consumatorilor s-au diversificat cu trecerea timpului, acestia acordand o atentie mai mare la calitatatii si design-ului produselor textile pe care le achizitioneaza. Asadar aceasta idee de afacere are un potential foarte mare, datorita cererii mari a produselor de exceptie, ce pot fi realizate cu usurinta intr-un atelier de croitorie.

Programul Start up Nation, la fel ca și alte programe de finanțare nerambursabilă, impune solicitanților respectarea anumitor condiții de eligibilitate. În acest caz, finanțarea nerambursabilă de până la 200.000 de lei poate fi accesată doar de către societăți comerciale ale căror asociați nu au mai desfășurat în ultimul an aceeași activitate economică (inclusă în cadrul aceluiași cod CAEN).

Prin urmare, Start-up Nation este destinat finanțării unor afaceri noi lansate de către antreprenori debutanți în domeniul respectiv.

Producția de materiale textile se încadrează, din punctul de vedere al activităților economice desfășurate în economia națională în clasa CAEN 14xx.

Croitorie Start Up Nation

Cumpara acum planul de afaceri castigator in sesiunile anterioare de accesare a fondurilor nerambursabile!

Un plan de afaceri reprezinta harta antreprenorului de succes, care te ajuta sa iti atingi obiectivele si sa-ti duci la bun sfarsit ideea de business.

cumpara acum - Croitorie  Start Up Nation

Daca esti interesat de acest proiect, trimite-ne mesajul tau!

[Form id=”36″]
Tags: No tags
0

Comments are closed.