WATERJET

WATERJET

Waterjet este un proiect de success pe programul Start Up Nation 2019..Acest proiect poate acumula un punctaj maxim de 100p. Este o afacere de success la cheie, care poate realiza o gama viarante de produse, din marmura, fier, sticla, granit, gresie portelanta, cristal,bronz, otel.
Prelucrarea cu jet de apa este una dintre cele mai inovative metode de prelucrare mecanica a materialului, calitatea piesei finite obtinute prin debitare fiind una superioara. Tehnologia de prelucrarea a materialelor prin jet de apa este capabila sa atinga acuratete sub 0.13 mm si ofera avantajul major de a nu afecta termic materialul debitat. Tehnologia de taiere cu jet de apa la o presiune mare, este cea mai inovatoare tehnologie introdusa pe piata in ultimii ani si reprezinta varianta optima in procesul de taiere pentru o gama larga de produse.Beneficiul principal al taierii cu jet de apa este acela ca poate taia majoritatea materialelor cu acuratete, fara utilizarea caldurii, deci nu vor fi zone afectate de caldura la terminarea produsului, ceea ce este important in cazul materialelor usoare.

WATERJET PROIECT START UP NATION

Un adevarat robot de taiere, proiectat pentru a oferi solutii structurale specifice si adecvate pentru tehnologia de taiere cu jet de apa, astfel incat sa se asigure performante tehnologice si productive superioare. Materiale care pot fi procesate cu jet de apa: aluminiu, materiale compozite, metale, piatra, plastic, sticla.
Echipamentele folosesc cele mai noi si competitive tehnologii aplicabile din gamele lor. Procedeele clasice pot distruge integritatea structurala a materialelor, pot cauza arderi, fuziuni sau formarea de gaze, pot induce stres, microfisuri sau schimbari de structura.
Marele avantaj al debitarii cu jet de apa il reprezinta faptul ca este un proces „rece”, cu capabilitatea de taiere a oricarui material, precum si in realizarea unui produs finit fara introducerea in zona prelucrata a tensiunilor termice sau mecanice. Precizia echipamentelor nu este intamplatoare, ci este rezultatul unui efort de perfectionare continua. Precizia data de sistemele servo, pentru glisare, electromadrine si controller-ele permit prelucrari si finisari impecabile la parametri optimi. Cele mai multe materiale pot fi taiate in orice forma. Taierea cu jet de apa nu deterioreaza finisajul suprafetei.

WATERJET PROIECT START UP NATION

Cumpara acum planul de afaceri castigator in sesiunile anterioare de accesare a fondurilor nerambursabile!

Un plan de afaceri reprezinta harta antreprenorului de succes, care te ajuta sa iti atingi obiectivele si sa-ti duci la bun sfarsit ideea de business.

“cumpara”

Daca esti interesat de acest proiect, trimite-ne mesajul tau!

[Form id=”27″]