Fabricare-Polistiren-Expandabil

Afacere de Succes la Cheie | Si Tu Poti fi un Antreprenor de Succes

Start Up Nation proiect Fabrica polistiren expandabil

Polistiren de ultima generatie | eficienta energetica în constructii. In toate tarile exista un potenţial masiv pentru economisirea de energie în cladiri, atat pentru încalzire cat si pentru racire, reducand astfel cheltuielile cu energia pentru proprietari si chiriasi, emisiile de CO2 , poluarea si securizarea furnizarii de energie pentru anii urmatori.

MATERIALELE DE TERMOIZOLATIE PRODUSE DIN polistiren expandabil si polistiren grafitat asigura o capacitate de termoizolatie mare utilizand mai putina materie prima.

Pentru a asigura functionarea liniei pentru producerea de material plastic de spuma pentru 40 m3, sunt necesare numai doua persoane. Tehnologul nostru in timpul supravegherii va va învata cum sa functioneze corect linia de productie.  Nu sunt necesare echipamente de protectie pentru fabricarea de material plastic spumos.

Pentru amplasarea corecta a echipamentului pentru producerea de capacitate de spuma 40 m3 de spuma pe schimb, va fi nevoie de cel putin 100m2, cu o înaltime de 5 m fata de plafon. Plus depozitul de produse finite este de 50-70m2. Este permisa pastrarea materialelor din spuma în strada, sub un baldachin, protejand placile din polistiren de efectele precipitatiilor atmosferice si ale luminii solare.

În lume nu exista un standard unic pentru a desemna o marca de materii prime pentru producerea de materiale spumante din plastic. Producatorii diferiti au sisteme de etichetare diferite. Dar toti producatorii au aceeasi masura pentru a desemna marca de materii prime – acesta este diametrul bilelor PSV si greutatea cubului de spuma care poate fi obtinuta cu aceasta materie prima.

Producatori straini de materie prima prezenti si in Romania:

1. LG

2. Xingda

3. Perla

4. BASF

start up nation

Te gandesti cum sa pui pe picioare o afacere profitabila prin programul Start Up Nation?.

Solutia pentru tine este -FRANCIZA IFBE

*** Ce cuprinde pachetul IFBE in programul Start Up Nation:

  • Consultanta pentru scrierea, depunerea, implementarea si monitorizarea proiectului; 
  • Furnizarea de utilaje si echipamente necesare desfasurarii activitatii;
  • Intreg know-how al desfasurarii afacerii adaptat individual la locatia aleasa;
  • Cursuri de specializare in domeniu;  
  • Pagina web personalizata cu promovare 12 luni;
  • Training privind intelegerea si cunoasterea conceptelor folosite in managementul continuitatii afacerii si a modului in care acestea sunt utilizate in practica;
  • Promovarea produselor pe piata interna si externa;

Costul de incepere:

  • Deschiderea societatii comerciale 
  • Contractul de consultanta + franciza (2500 lei + TVA)

Conditii de eligibilitate in vederea aplicarii:

– Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a avut calitatea de administrator sau asociat unic într-o societate comercială care a fost în declarată în insolvență sau faliment în ultimii 5 ani (2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

– Nici unul dintre acționarii/ asociații solicitantului nu a mai activat pe codul CAEN pentru care se cere finantarea in alte societatii.

Cumpara acum planul de afaceri castigator in sesiunile anterioare de accesare a fondurilor nerambursabile!

Un plan de afaceri reprezinta harta antreprenorului de succes, care te ajuta sa iti atingi obiectivele si sa-ti duci la bun sfarsit ideea de business.

“cumpara”

Daca esti interesat de acest proiect, trimite-ne mesajul tau!

[Form id=”21″]