TAMPLARIE STARTUP NATION

TAMPLARIE proiect

TAMPLARIE

In ziua de astazi este destul de greu de imaginat o localitate din mediul rural sau urban in care lemnul sa nu fie prezent, atelierul de tamplarie fiind absolut necesar in orice sat, comuna sau oras din Romania, reprezentand de altfel o afacere de succes prin prisma programului Start-up Nation 2019. Intr-o ferma sau intr-o casa, lemnul este foarte des intalnit la realizarea constructiei propriu-zise, iar daca constructia nu este din lemn cu siguranta il vom regasi in interiorul incaperii.

            Un aetelier de tamplarie poate realiza o gama extrem de variata de produse precum : scari interioare, scari exterioare, ferestre, usi, podele, lambriuri, obloane, foisoare, casute de lemn pentru gradina, porti, garduri, mic mobilier (paturi, dulapuri, noptiere etajere, birouri etc), iar produsele se pot realiza din brad, stejar, cires, fag, nuc sau chiar si din lemn de esenta exotica. Practic, cei care demareaza o afacere in domeniul tamplariei au sanse crescute de a-si creste profitul datorita acestei bogate varietati de produse.

TAMPLARIE proiect Start Up Nation

Una dintre principalele investitii pe care intreprinzatorul trebuie sa o ia in considere este asigurarea atelierului de productie, simbolizand de asemenea o cheltuiala eligibila in cadrul programului Start-up Nation. Atelierul trebuie amplasat intr-o zona vizibila, cunoscuta de marea majoritate a locuitorilor, dar care sa nu se afle in imediata vecinatate a unor spatii locuite.

           Achizitionarea echipamentelor necesare desfasurarii activitatii precum : instalatii de exhustare, circular cu masa, fierastrau, masina de indreptat, masina de frezat, masina de rindeluit, masina de slefuit, masina de gaurit, compresor, pistol de pulverizare, umidometru, S.D.V.-uri pot fi decontate in cadrul programului Start-up Nation 2019.

         Pentru buna desfacere a unei astfel de afaceri recomandam ca societatea sa detina minimum un mijloc de trasnport pentru pentru aprovizionarea cu materii prime sau livrarea catre potentiali clienti, reprezentand de altfel o cheltuiala eligibila in programul Start-up Nation.

TAMPLARIE proiect Start Up Nation

Cumpara acum planul de afaceri castigator in sesiunile anterioare de accesare a fondurilor nerambursabile!

Un plan de afaceri reprezinta harta antreprenorului de succes, care te ajuta sa iti atingi obiectivele si sa-ti duci la bun sfarsit ideea de business.

cumpara acum - TAMPLARIE proiect

Daca esti interesat de acest proiect, trimite-ne mesajul tau!

[Form id=”30″]
Tags: No tags
0

Comments are closed.