Franciza Rulota cofetarie/patiserie

O rulota cofetarie / patiserie este un proiect de succes pe programul Start Up Nation

Acest proiect poate acumula maxim de punctaj: 100. Este o afacere de succes la cheie, care realizeaza o gama variata de produse, de la prajituri clasice (eclere, tiramisu, savarine, negrese etc) pana la produse de patiserie (pateuri, cornulete, merdenele etc).
O rulota amplasata in apropierea unor centre comerciale, centre de birouri sau alte aglomerari pietonale poate aduce un vad mare de clienti. Tot mai multe persoane sunt mereu pe fuga si prefera sa cumpere un desert in drum spre birou. Oamenii ocupati si mereu in cautarea economisirii timpului sunt clientii perfecti pentru un antreprenor care vrea sa inceapa o afacere de succes cu o rulota cofetarie/ patiserie, disponibila prin Programul Start Up Nation.

Cofetarie / patiserie proiect Start Up Nation

Principalul avantaj al unei rulote este ca poate fi reamplasata periodic in locuri aglomerate ale orasului. De asemenea o rulota este perfecta pentru participarea la diverse evenimente, cum sunt street food-urile. Este genul de afacere mobila, care iti permite sa te plimbi dintr-un oras in altul, acolo unde se organizeaza festivaluri, concursuri si concerte. Este modalitatea cea mai simpla prin care iti poti face reclama, daca alegi tipul de produs care ti se potriveste.

Food Truck rulota patiserie cofetarie

O altfel de afacere poate fi demarata cu un buget redus, intrucat rulota poate fi achizitionata pe fondurile nerambursabile, complet mobilata cu echipamente tehnologice pentru inceperea productiei de produse de cofetarie si patiserie.
Cu echipamente tehnologice de ultima generatie, munca personalului va fi usurata, iar produsele realizate se vor ridica la cele mai inalte standarde.
De asemenea nu necesita o investitie foarte mare in achizitia de materii prime, fiind necesara produse accesibile la pret precum faina, oua, sare, ingredientele pentru umpluturile dulci sau sarate etc.
Dezvoltarea unei afaceri cu rulota cofetarie/ patiserie se adreseaza iubitorilor de dulciuri, care isi doresc sa ofere consumatorilor produse gustoase, de cea mai buna calitate, devenind astfel un antreprenor de succes.

cofetarie patiserie rulota

Cumpara acum planul de afaceri castigator in sesiunile anterioare de accesare a fondurilor nerambursabile!

Un plan de afaceri reprezinta harta antreprenorului de succes, care te ajuta sa iti atingi obiectivele si sa-ti duci la bun sfarsit ideea de business.

“cumpara”

Daca esti interesat de acest proiect, trimite-ne mesajul tau!

[Form id=”23″]