Fier forjat

Fier forjat Proiect Start Up Nation

Un atelier de fier forjat este un proiect de succes pe programul Start Up Nation 2019.
Este o afacere de succes la cheie, care realizeaza o gama variata de produse decorative din fier, cum ar fi scari exterioare, porti, garduri, balustrade, scari metalice si gratii ferestre din fier prelucrat.
Fierul are in prezent o utilizare din ce in ce mai ampla, asta datorita capacitatii sale de a imbina in cel mai armonios mod latura practica cu cea decorativa. Desi este un mestesug practicat inca din cele mai vechi timpuri, putini oameni ridica aceasta
meserie la nivel de arta.
Fierul forjat este folosit de sute de ani si rezista si astazi datorita caracterului sau maleabil. O importanta caracteristica a fierului forjat este faptul ca poate lua orice forma, iar datorita elegantei si rafinamentului sau, fierul forjat se potriveste in orice
ambient.
Prelucrarea metalului se face prin foc si forja, dupa care este vopsit manual pentru a obtine obiectul dorit. Acest proces tehnologic face ca fierul sa devina suplu si sa capete formele dorite. In acest mod este eliminat carbonul impreuna cu alte impuritati din compozitia sa, iar fierul devine mai dur. Cu ajutorul fierului forjat se pot realiza garduri, porti, balustrade, copertine, grilaje, usi si mobilier.
Infiintarea unui atelier de fier forjat se poate realiza prin intermediul fondurilor nerambursabile Start Up Nation, presupunand achizitia de utilaje si echipamente destinate productiei de fier forjat.
Reprezinta o idee de afacere cu sanse ridicate de reusita, destinata persoanelor care isi construiesc noi case sau care isi delimiteaza proprietatile prin realizarea sau modernizarea gardurilor si pentru cei care doresc sa isi construiasca sau sa isi imbunatateasca designul locuintelor.
Printre cele mai importante echipamente care nu pot lipsi din dotarea unui atelier de fier forjat si care sunt decontabile pe proiectul Start Up Narion, sunt urmatoarele:

  • masina electrica de rasucire,
  • aparat de gravare cu role laminate la rece pentru platbande,
  • aparat de gravare cu role laminate la rece pentru obiecte decorative,presa hidraulica,
  • masina de indoire,
  • masina de forjat la cald, masina de rasucire cu control al programului,
  • masina de rasucire multifunctionala,
  • masina de prelucrare a tuburilor,
  • masina de indoire cu control al modelului,
  • masina din fier metal pentru slefuire, masina de incalzire.

Fier forjat Proiect Start Up Nation

Cumpara acum planul de afaceri castigator in sesiunile anterioare de accesare a fondurilor nerambursabile!

Un plan de afaceri reprezinta harta antreprenorului de succes, care te ajuta sa iti atingi obiectivele si sa-ti duci la bun sfarsit ideea de business.

“cumpara”

Daca esti interesat de acest proiect, trimite-ne mesajul tau!